Labyrint

Kern

in stilte

stap voor stap

terug naar het midden

-mijn midden-

waar alles was, is, en zijn zal

Wat is een labyrint?

Het labyrint is een oeroud symbool. Er zijn overal ter wereld labyrinten te vinden in de meest uiteenlopende vormen. Wat de vormen gemeenschappelijk hebben is dat er één weg is die naar het centrum van het labyrint leidt. Ik werk met het spiraallabyrint. De spiraalvorm is een vorm van alle tijden, plekken en mensen. In de natuur is de spiraal overal terug te vinden. Denk maar aan ons DNA, een slakkenhuis, een opgerold varenblad, een draaikolk of wervelstorm. In vrijwel elke samenleving komt de spiraal als symbool voor. Onderaan de pagina vind je een filmpje over de spiraal als symbool voor de reis van de ziel.

Meerwaarde

We zijn geneigd antwoorden op vragen buiten onszelf te zoeken. Het labyrint biedt je de gelegenheid om met alle tijd en aandacht de weg in je innerlijke wereld te bewandelen.

De weg die je loopt in het labyrint symboliseert de weg in jezelf, de weg naar binnen. De plek waar we antwoorden kunnen vinden. Open je hart en verwonder je over wat zich aandient.

 

 

Labyrint Intensive

Wil jij je verwonderen over de magische wereld van het labyrint?

Heb je een vraag over wat maakt dat (een deel van) je leven is zoals het is?

Heb je behoefte aan tijd en aandacht voor jouw innerlijke proces?

Dan is de labyrint intensive wat voor jou. De intensive bestaat uit drie onderdelen, die in totaal ongeveer een dagdeel duren.

 

1. Voorbereiding

Kennismaking met jou en mij en het labyrint onder het genot van koffie, thee en/of water met iets erbij. Na de kennismaking gaan we jouw verlangen verkennen. Je krijgt duidelijk welk thema er op dit moment belangrijk voor jou is en op welke manier het lopen van het labyrint je daarin kan dienen. Hierbij gebruik ik verschillende werkvormen, afhankelijk van wat er nodig is, afgestemd op jou.

2. Labyrintloop

Ik begeleid je naar het labyrint en spreek met je af wat er voor jou nodig is om het lopen van het labyrint zo versterkend mogelijk te laten zijn. Op het moment dat jij het labyrint inloopt is dat jouw, heilige, magische ruimte. Ik ben in de buurt, dichtbij of verder weg, precies zoals het goed is voor jou. Je loopt het labyrint van buiten naar binnen en weer terug op jouw tempo.

3. Afronding

je krijgt de tijd om je ervaringen op te schrijven. Daarna bespreken we je ervaringen en, als je dat wilt, deel ik met je wat ik heb waargenomen.

 

 

Labyrint Extensive

De labyrint experience is vergelijkbaar met de labyrint intensive. Er wordt met meer deelnemers tegelijkertijd gewerkt, waardoor er beperkt tijd is voor persoonlijke begeleiding in de voorbereiding en nabespreking.

Een mooie workshop tijdens een retraite, of om met vrienden, familie en/of collega’s te doen.

Korte inleiding, voorbereiding op de labyrintloop en afronding.

Minimaal 4 deelnemers. In Norg of op locatie.

 

 

Investering

Labyrint Intensive:   € 150

Labyrint Extensive:  € 37,50 pp

Prijzen zijn inclusief koffie en thee.

Voor particulieren zijn de bedragen inclusief BTW, voor BTW-plichtigen zijn de bedragen exclusief BTW.

Een andere waardebepaling is ook mogelijk, dit gaat in overleg. Neem hierover contact met me op.